Η ιστορία μας

 

Η εταιρία

Η Cold Sin ιδρύθηκε το 2016 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή τυποποιημένου παγωτού, τούρτες, παγωτίνια, σερβιριζόμενου παγωτού και τις περίφημες πίτες Γάστρα, των επιχειρήσεων ομίλου Γιαννίτση. Είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της Mars Hellas ΑΕ , General Mills AE (Haagen Dazs) και της Sammontana SPA για την Ελλάδα, αλλά παράγουμε και τα περίφημα παγωτά Cold Sin.


Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την κατασκευή ιδιόκτητων εγκαταστάσεων ψύξης και διανομής στην Κεντρική , Βόρεια και Νότια Ελλάδα.


Διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο, καλύπτοντας τόσο την ηπειρωτική όσο και την νησιωτική Ελλάδα


Η διοικητική ομάδα της Cold Sin αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα πώλησης , διανομής και παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων.

 

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Nα καθιερώσουμε την COLD SIN ως την καλύτερη ελληνική εταιρεία διανομής παγωτού και τροφίμων, έτσι ώστε με βάση τις αξίες μας και την τεράστια εμπειρία μας, να προσφέρουμε τα πιο συναρπαστικά προϊόντα στον Έλληνα καταναλωτή. Στόχος μας να είμαστε μια μεγάλη πανελλαδική επιχείρηση εμπορίας παγωτών και σερβιριζόμενου παγωτού, που σε συνδυασμό με την απίστευτη γνώση στο κομμάτι των παραδοσιακών πιτών, να αποτελούμε την κορυφαία επιχείρηση εμπορίας κατεψυγμένων ειδών προς το λιανεμπόριο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η Cold Sin δεσμεύεται, να είναι ο κορυφαίος προμηθευτής και διανομέας υψηλής και σταθερής ποιότητας παγωτών & κατεψυγμένων προϊόντων στον τομέα λιανικής, χονδρικής και food service. Ενεργούμε πάντα βασιζόμενοι στις αρχές του σεβασμού και του αμοιβαίου οφέλους, πάντα ευαισθητοποιημένοι και έτοιμοι να προσαρμοστούμε στις συνεχείς μεταβολές της αγοράς μας.

Δέσμευση Ποιότητας

Έχουμε δεσμευτεί :

  • να συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων μας, με στόχο πάντα τη συνεχή βελτίωση των ποιοτικών μας επιδόσεων και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών ποιότητας

 

  • να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές για την παγκόσμια ασφάλεια των τροφίμων και συμμορφώνονται πλήρως με όλες τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που διασφαλίζουν την ποιότητα, προς όφελος των εργαζομένων, των πελατών και των καταναλωτών μαςΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

  

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX