Συνταγές

Σοκολατόπιτα της Άντζελας

  • Υλικά: 1πακετο μαργαρίνη, 2.5 κούπες ζάχαρη, 1 κούπα νερό, 7 κουταλιές της σούπας κακάο, 1.5 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, 3 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν παουντερ, 5 αυγά
  • Χρόνος Κατασκευής: μισή ώρα
  • Χρόνος Ψησίματος: 55 λεπτά ακριβώς
  • Προϊόν COLD SIN: Παγωτό Stracciatella Cold Sin 1L

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μικρό σκεύος τα τέσσερα πρώτα υλικά να βράσουν, αποσύρουμε από την φωτιά και κρατάμε ένα μεγάλο ποτήρι από το σιρόπι.
Κατόπιν χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει το μπεικιν και προσθέτουμε το σιρόπι (όχι από το ποτήρι)και το αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί 28-30 εκατοστά.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170°c για 55'ακριβως.
Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο, την χαράζουμε και την σιροπιάζουμε με το σιρόπι που είχαμε φυλάξει.
Σερβίρουμε με παγωτό.

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX