Η εταιρία

Είμαστε επίσημος εθνικός διανομέας παγωτών της εταιρείας  Mars Hellas ΑΕ , επίσημος διανομέας των παγωτών της εταιρείας General Mills AE (Häagen-Dazs) και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sammontana SPA για την Ελλάδα και Κύπρο, ενώ παράγουμε και τα ποιοτικά παγωτά Cold Sin.

Από το 2019 ασχολούμαστε με την παραγωγή κατεψυγμένων λαχανικών και τη διανομή επώνυμων εξαιρετικής ποιότητας κατεψυγμένων προϊόντων.

Έχουμε προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την κατασκευή ιδιόκτητων εγκαταστάσεων ψύξης και διανομής στην Κεντρική , Βόρεια και Νότια Ελλάδα.

Διαθέτουμε πανελλαδικό δίκτυο, καλύπτοντας ολόκληρη την ελληνική επικράτεια με περίπου 15.000 σημεία πώλησης παγωτού.

Η διοικητική μας ομάδα αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εισαγωγής, παραγωγής, διανομής και πώλησης κατεψυγμένων προϊόντων.

Το όραμα μας

Nα καθιερώσουμε την COLD SIN ως την καλύτερη ελληνική εταιρεία διανομής παγωτού και τροφίμων, έτσι ώστε με βάση τις αξίες μας και την τεράστια εμπειρία μας, να προσφέρουμε τα πιο ποιοτικά προϊόντα στον Έλληνα καταναλωτή. Στόχος μας να είμαστε μια μεγάλη πανελλαδική επιχείρηση, που σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία μας, να αποτελούμε την κορυφαία επιχείρηση εμπορίας κατεψυγμένων ειδών.

Αποστολή μας

Δεσμευόμαστε να είμαστε ο κορυφαίος προμηθευτής και διανομέας υψηλής και σταθερής ποιότητας παγωτών & κατεψυγμένων προϊόντων. Ενεργούμε πάντα βασιζόμενοι στις αρχές του σεβασμού και του αμοιβαίου οφέλους, πάντα ευαισθητοποιημένοι και έτοιμοι να προσαρμοστούμε στις συνεχείς μεταβολές της αγοράς μας.

Δέσμευση ποιότητας

Συμμορφωνόμαστε πλήρως με τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των ποιοτικών επιδόσεων και της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών ποιότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση κατά το πρότυπο ISO 22000 σχετικά με τη διαχείριση, υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές για την παγκόσμια ασφάλεια των τροφίμων και συμμορφώνονται πλήρως με όλες τις νομικές και κανονιστικές απαιτήσεις που διασφαλίζουν την ποιότητα, προς όφελος των πελατών και των καταναλωτών.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η έδρα της Cold Sin είναι στη Λαμία, στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, έκτασης 5.000 τ.μ., με
2 υποκαταστήματα:

Υποκ/μα 1ο στην Αθήνα:

Γραφεία & Διανεμητικό Κέντρο στις Αχαρνές

Υποκ/μα 2ο στην Θεσσαλονίκη:

Γραφεία & Διανεμητικό Κέντρο: ΒΙ.ΠΕ.Θ.

Πανελλαδική διανομή μέσω ιδιόκτητων φορτηγών ψυγείων
& μέσω διανομέων σε κάθε νομό της Ελλάδας.