ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ GELATO, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ GELATO ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ SAMMONTANA.
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ GELATO, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ, ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΥΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ GELATO ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ SAMMONTANA.